اعرض مشاركة منفردة
   
Share
  رقم المشاركة :8  (رابط المشاركة)
قديم 30.05.2013, 11:23
صور سيف الحتف الرمزية

سيف الحتف

مشرف عام

______________

سيف الحتف غير موجود

الملف الشخصي
التسجيـــــل: 23.04.2009
الجــــنـــــس: ذكر
الــديــــانــة: الإسلام
المشاركات: 1.537  [ عرض ]
آخــــر نــشــاط
08.02.2017 (15:31)
تم شكره 250 مرة في 143 مشاركة
افتراضي


آخر حاجة بيقولها النصراني الكذاب مُدير الموقع ، تعالوا نشوفها كدّة قبل ما أرد على موضوعه المُهترئ والذي سوف أقدم له فيه هدية عظيمة ، أرجو أن يتقبلها بصدر رحب :)

يقول :



للمرة التانية على التوالي يُعدل على مُشاركتي ولا يظهر تحت "تم التعديل" وهو ولا هو هنا ، نفسي أعرف الناس دي بتفهم من المرة الكام ؟ والسؤال الأصح : هي الناس دي بتفهم منين ؟

الأستاذ بيتكلم عن الرجولة ، تعالى أنا أعرفك إيه هي الرجولة ، الرجولة إني أروح لعقر دارك وأعمل حوار مع المراقب العام بتاعك ، وبعد ما ياخد على قفاه ، تدخل حضرتك وتحاول تحافظ على ماء وجهه ، وبردو ينوبك من الحب جانب ، وتاخد على قفاك بردو ، وكل ده فين ؟ مش في المنتديات الإسلامية ، مش ساحات حوار الملحدين ... لا ، ده في عقر دارك أنت وسط مشرفيك ومتابعيك وإخوانك النصارى ، وتأتي أنت لتُكلمني عن الرجولة ؟

إن كنت رجلاْ فافعل مثلي وتعال إلى هنا كما جئت إليكم بنفسي ، فهذه الرجولة يا عزيزي ، لا أن تتكلم من برج عاجي وتقول هلموا إلي وأنت مُختبئ في جُحرك كالفأر وتنادي على الأسود لكي يدخلوا جحرك :)

أنت فُلة شمعة منورة والله .. ورينا نفسك يا عم مدير الموقع .

بخصوص موضوعك اللي أنت مثبته وفرحان بيه ، ليك عندي هدية حلوة ، هدية هتخليك - لو عندك دم - تستقيل وتقعد في البيت كدة تقشر بصل ..بدل ما أنت مصدع نفسك وقاعد بتشوه صورة دينك بالكذب والتدليس والخداع والتزييف... فيبدو أن دينك لا ينتصر إلا بهذا الأسلوب!

شغّل الراوتر اللي في جحرك كويس عشان يلقط سرعة حلوة وتقدر تتفرج على الفضيحة الجاية :)

سيف الحتف





الصور المصغرة للملفات المرفقة
اضغط على الصورة لعرض أكبر
الاسم: 3.png
المشاهدات: 1630
الحجم: 68,9 كيلوبايت
الرقم: 3370  
S أفحص الملف المرفق بأي برنامج مضاد للفيروسات
S قم بمراسلة مشرف القسم بخصوص أي مرفق يوجد به فيروس
S منتديات كلمة سواء الدعوية للحوار الإسلامي المسيحي غير مسؤولة عن ما يحتويه المرفق من بيانات


توقيع سيف الحتف
.
رداً على دعاوى تحريف القرآن:-
.
القرآن الكريم بين ثبوت الحفظ ودعاوى التحريف
.
وترقبوا إن شاء الله...
.
كتاب :-
.
(نسف عقيدة التثليث)
.

الطامة الكُبرى :-

مناظرة بين سيف الحتف وبايبل 333 حول الثالوث إنتهت بهروب النصراني
.



آخر تعديل بواسطة سيف الحتف بتاريخ 30.05.2013 الساعة 11:26 .
رد باقتباس
3 أعضاء قالوا شكراً لـ سيف الحتف على المشاركة المفيدة: